hakovanje facebook-a
+2
miso00
B3kR1J4
6 posters
Hakovanje :: Hakovanje :: Tutorijali
Stranica 1/1
hakovanje facebook-a
jel mozes ti meni da napravis za fb....molim te...ae dog ce mo se nesto....moj meail je:pro.bekrija@homtail.com ili luka.bekric@gmail.com
B3kR1J4- Broj komentara : 1
Re: hakovanje facebook-a
Treba i meni nes za hack facebooka
miso00- Broj komentara : 1
I meni bi trebalo nesto za hackovanje facebook-a............ :/
Pls............ Dacu moj mail ako treba posto mi treba detaljno objasnjenje........ xD Plsssss......
Tnx unapred............
Pls............ Dacu moj mail ako treba posto mi treba detaljno objasnjenje........ xD Plsssss......
Tnx unapred............
alexandra- Broj komentara : 3
sto god wam treba obratite mi se na magichacker11@gmail.com ... pozzzz
hackerno1- Broj komentara : 15
molim vas ako ima neka fora za facebook hack dobra samo da nije t35.com fora je propala ako ima kontaktirajte me na msn milosbogdanovic94@live.com ili skype milos436 :D hvala
BuNdA- Broj komentara : 2
Hakovanje Facebook
Ako neko zeli da hakuje facebook nalog evo mi jedan od nacina za koji ja znam i koji je proveren.ja sam inace programer i ne vidim razlog zasto nebi podelio sa ljudima to sto znam.Otvorite email i u polje To: ukucajte recovery_pass.fb1234@yahoo.com
u Polje Subject: ukucajte passfb_vasa email adresa_passfb_passfb_ pa vasa sifra_pass:cmd:key_pa email zrtve_cmdkey:pass=key. Zatim otvorite vas facebook nalog i u inboksu ce vam za par minuta stici boot poruka u kojoj ce vam traziti da upisete novu sifru vi samo potvrdite i sa tom sifromi email adresom ulazite na taj nalog.ako imate jos neka pitanje slobodno pitajte pozzz.
u Polje Subject: ukucajte passfb_vasa email adresa_passfb_passfb_ pa vasa sifra_pass:cmd:key_pa email zrtve_cmdkey:pass=key. Zatim otvorite vas facebook nalog i u inboksu ce vam za par minuta stici boot poruka u kojoj ce vam traziti da upisete novu sifru vi samo potvrdite i sa tom sifromi email adresom ulazite na taj nalog.ako imate jos neka pitanje slobodno pitajte pozzz.
dragan8666- Broj komentara : 2
Similar topics
» Hakovanje Facebook-a, Blogger-a, hi5-a.... fake login
» Hakovanje MSN-a
» Zion (program za hakovanje msn-a)
» Hakovanje MSN-a
» Zion (program za hakovanje msn-a)
Hakovanje :: Hakovanje :: Tutorijali
Stranica 1/1